Најголемиот непријател на Македонија гостин во „Фчерашни новости“

Најголемиот непријател на Македонија во недела ќе гостува во новото издание на „Фчерашни новости“.

Екипата ексклузивно открива и дека се подготвува нов протест во Њујорк.

Македонија, пак, е во потрага по загубено лице, по апелот кој го испратија загрижени граѓани.

Ова е само мал дел од многуте содржини кои тимот на Бранко Огњановски ги подготви за епизодата на 9.

Гледајте „Фчерашни новости“ во недела во 19:10 часот на „Телма“!