Најпознатите утрински лица – гости во Еден на Еден!

Оваа сабота во 19:15 часот на Телма ве очекува нова епизода од #1на1. На гости ни доаѓаат “Утринска на Телма” и “Здраво Македонијо”, а ние искрено се надеваме дека нема да им се приспие сред емисија 😀
Погледнете ја најавата за крајно позитивното шоу со Марко, Елена, Роберт и Милена: