Што го полуде Таско? :)

Ја продолжуваме соработката со соковите Гуте фрухте. За нивната видео кампања ги ангажиравме Марјана Станојковска и Атанас Костовски. Таско со многу страст ја прифати задачата. Мнооогу страст… 🙂