Friends со македонска насловна нумера

Деновиве во канцеларијата на #1на1 ни беше толку многу “забавно” што размислувавме за тоа која македонска песна најдобро би одговарала на хит серијата “Пријатели”. Еве до каков заклучок дојдовме 😀