Направивме ново видео за Young Derm

За нашите пријатели од Young Derm изработивме ново видео како дел од фејсбук кампањата со која сите ние влегуваме во супер мисија! Погледнете го видеото, одете на фејсбук и инстаграм и споделете ја вашата убава приказна со која ќе може да си добиете и подарок од Young Derm.