Нашиот Жаре – Дел од Кактус 2017!

Добри вести пристигнаа од Белград! Оваа есен на први и втори ноември нашата компанија ќе има два дена без господинот Димитриоски! 😀 
Жаре, водителот на нашето шоу и креативен директор на Еден на Еден агенцијата оваа година ќе биде еден 11-тте лица во жирито на престижниот маркетинг фестивал КАКТУС во Белград, заедно со најголемите имиња од балканскиот адвертајзинг.