Нашите сценаристи

Започнуваме на 20.10.2013. Нова сезона Еден на Еден!

Запознајте го новиот тим сценаристи во Еден на Еден. Ланските сценаристи не беа добри ама беа и те како вкусни!!!

 

п.с. ниедна овца не беше повредена за време на снимањето