Еве кој е најдобриот бармен во Македонија

Се одржа уште еден Вигор Бармен Куп. Собирот на едни од најдобрите бармени во Македонија се случи во хотелот и казино Фламинго во Гевгелија, а ние бевме дел од екипата кој го реализираше.

Тричленото жири од Хрватска одлучи ова да бидат резултатите –

Long drink:
Најатрактивен коктел: Марија Максимовска – Атанасовска
Најдобра стручна работа: Мики Пецов
Трето место: Васил Пеевски
Второ место: Ванчо Стојанов
Прво место: Методи Перунковски!
================================
Flair:
Трето место: Доне Најдов
Второ место: Бобан Васиќ
Прво место: Александар Бошев!

Победниците во двете категории добија по 500 евра, второпласираните 300, а третопласираните по 200 евра.

Честитки за победниците и за сите што учествуваа на Vigor Barmen Cup 2015!