Наум, Зуица и Влатко Стефановски (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Фотографии од снимањето.

naum

naum1

naum2

naum3

naum4

naum5

vlatko

vlatko1

vlatko2

vlatko3

vlatko5