Не се мислете повеќе – Еве каде да купите стан во Скопје!

Која локација е најдобра за живеење? Секоја населба си има свои предности и маани, па затоа после многу внимателно истражување одлучивме дека нема подобар избор во моментов од Карпош, Кисела Вода и Аеродром. Како најдокажани и уште поважно, најквалитетни изведувачи во овие населби важат Голден Арт, па ја разгледавме нивната понудата и дојдовме до овие три фаворити.

Карпош – 76м2

Карпош е една од поголемите населби во нашиот град. Овој стан од 76м2 се наоѓа во Карпош 2, на улица Орце Николов, во близина на градскиот парк.

Која е предноста на купување стан во Карпош? Покрај близината на градскиот парк каде ќе можете да ги поминувате попладневните часови на свеж воздух, тука е и блискоста со останатите населби. Можете безгрижно да уживате во ноќите без гласноста од моторните возила бидејќи оваа локација е одбрана токму за удобност и мир. Конкретниот стан кој го одвојуваме е 76м2 со две посебни детски соби и посебна спална. Денвниот престој го дели истиот простор со кујната и трпезарискиот простор. Во овие 76м2 добивате посебна бања и посебно купатило, како и две тераси. Четворособен стан пефректен за секое семејство!

karpos

 

Кисела Вода – 48 м2

Општина Кисела Вода се наоѓа во југоисточниот дел од скопската котлина. Во близина на општината и основното училиште Невена Георгиева Дуња, на  улица Михаил Чаков, Голден Арт интензивно работи на новиот станбен објект каде се наоѓа овој наш предлог.

Која е предноста на купување стан во Кисела Вода? Предноста на оваа населба е што се граничи со две скопски населби, Центар и Аеродром. На кратко време од центарот на градот, на идеална локација со идеален распоред, Ви го претставуваме нашиот Голден Арт фаворит од  48м2. Совршено искористен простор за комоција и безгрижни мигови. Дневен престој со трпезарија и кујна, комотна спална и голема бања. Сето ова дополнето со тераса е сé што Ви е потребно за удобен дом, нели?

kv

 

Аеродром – 102м2

Аеродром е приказна за себе. Една од поубавите населби во градот која има пријателски дух и која те освојува во истиот момент кога ќе пристигнеш. Зеленило, шеталиште, кафулиња, трговски центри, маркети, училишта… Сето тоа го нуди оваа населба, а сепак се наоѓа блиску до центарот на градот. На улица Милан Зечар се наоѓа овој стан од Голден Арт кој те освојува на прв поглед со своите 102м2. Луксуз кој може да си го допуштите! Голема спална соба со посебна тераса, две посебни детски соби, бања, купатило, кујна и дневен престој со трпезарија и тераса! Сето ова е надополнето со уште една, трета тераса и кровно зеленило. Вистински рај од висока класа кој зрачи со комоција.

aerodrom