Нека згрмне студио: Виолета и Ефто во Еден на Еден

Во недела, Виолета Томовска и Ефто Пупиноски во новата „Еден на Еден“. Доајените на македонската народна песна ги раскажуваат најинтересните моменти од нивните долги кариери.

Што се прави со македонските песни во Бугарија и колку заработуваат од авторските права. За дружбите со Тито и децениите исполнети со песна.

Музика, сеќавања и многу, многу интересни приказни со Виолета и Ефто.

Не ја пропуштајте „Еден на Еден“ во недела 18:50 на Канал 5!