Која е најдобрата новогодишна песна?

Тргни се настрана Мараја Кери, Лозано, Жаре и останатите од #1на1 екипата го имаат новиот новогодишен хит!

Целата епизода е достапна тука, монологот од истата тука, а доколку сакате да го слушнете Владо Јаневски како зборува странски јазици кликнете на следниот линк.