Неле и Џокси доаѓаат во Еден на Еден!

Велигденското издание на #1на1 не би било тоа што е без Џокси! Освен авторот на “На Велигден сум се заљубил”, имаме супер разговор со “надреалистот” Неле Карајлиќ! Сабота, 19:15 на Телма!