Неле и Џокси со супер гостување во Еден на Еден

Дојдоа. Се скршија со јајца. Си отидоа 😀

Погледнете ја епизодата со Неле и Џокси во која што исто така може и да дознаете што прават познатите во аптека и зошто не купуваме од Али Експрес 😀