Непоканет гостин во Еден на Еден

Покрај Ана и Раста и Нина Ангеловска од Групер, во неделата имавме уште еден гостин во Еден на Еден. Но, непоканетиот гостин, не само што влезе во студиото кај Жаре, туку и влета среде снимањето на скеч позади камерите.