Неша Бриџис – мастер импровизатор!

Има причина зошто Неша Бриџис е можеби и најдобриот импровизатор на овие простори. Во последната #1на1 епизода ние му покажавме две видеа а тој без никакви проблеми успеа да ги синхронизира истите. Погледнете како Неша Бриџис синхронизира дебата, а плус и погледнете веб ексклузивно видео што е достапно само за нашите интернет фанови 😀

Монологот од епизодата е достапен на следниот линк, а со клик тука може да го погледнете фристајлот на Жаре, Даниел и Неша.