Поматени сеќавања

Рекламна агенција во САД ја изработи оваа кампања која има за цел да ја подигне свесноста за една од најопаките болести – Алцхајмер. Симболиката од принт решението е и повеќе од јасно.

husband_print_baja_2400_0