Ни недостигаа!

Ни недостигаа на телевизија, па си ги викнавме на гости Дуци и Пајо од Фчерашни новости. Никако не ја пропуштајте најновата епизода на Еден на еден. Оваа недела на Канал 5 во 18:30 часот.