НИКОЈ НЕ ОСТАНА РАМНОДУШЕН: Интервјуто на Кили во „Еден на Еден“ специјалот

Дефинитивно гостувањето на легендарниот Кирил Поп Христов – Кили во специјалот на „Еден на Еден“ќе го прогласиме како еден од најдобрите во последниве неколку сезони.

Кили ја отвори душата пред широкиот аудиториум и зборуваше за својата животна авантура која му се случуваше наназад низ годините.

За првпат откако се врати од како што вели – неговиот Еквадор, раскажа за неубавите денови во Македонија, за неговата болест, за тоа како се одлучил да ги спакува куферите и да „летне“ преку океанот во потрага по својот спас и уште многу, многу други интересни приказни.

Погледнете: