Нов стенд ап од Марјан – ТРАУМИ

Продолжуваме со серијалот стенд ап видеа со Марјан. По првото видео (КЛИК ТУКА) минатата среда, оваа среда ви го претставуваме видеото “Трауми”!

Грабнете Монца, наполнете се со енергија и уживајте во “Траумите” на Мацко 🙂

p.s. Еден на Еден и Марјан продолжуваат со следното видео идната среда ексклузивно на Еден на Еден YouTube и Facebook каналите