Васко К15 и Миленко Неделковски (сезона 4)

Минатата сезона беше навистина различна од оваа… Сепак, не значи дека не правевме и тогаш добри емисии 🙂

Додека Миленко си го прави она што го прави, а Васко е во Австралија и шета со кенгурите, погледнете ја и потсетете се на епизодата токму со нив од Еден на Еден сезона 4.