Нови реклами на Гуте Фрухте: Зајакот што сака да е коњ?

Гуте Фрухте почнува со нова ТВ кампања, во која верувале или не, зајакот не знае дали е куче, кенгур или коњ! Погледнете ги кратките видеа кои гарантираме добро ќе ве изнасмеат и ќе ви го разубават денот… 🙂