Новиот македониски цар!

Што сѐ требаше, а не се случи. Новата епизода на „Фчерашни новости“ носи свој осврт на случувањата во измината недела. Тука е и екслузивното аудио, кое ја открива позадината на посетата група маскирани граѓани во зградата на Парламентот.

Во епизодата 23, која веќе е достапна на интеренет, екипата екслузивно присуствуваше на панихидата за изумрените палми. Ѕирнавме и во новиот скопски луна-парк.

„Фчерашни“ дознаваат како помина отворениот ден за граѓаните во Собранието, но и како се справуваат земјоделците со депресијата.

Погледнете ја една од најдобрите епизоди оваа сезона: