Новогодишна епизода во сабота!

21.30ч на Алфа, нова #1на1 епизода. Спасе го мрднува Јанко, правиме делириум по забари, Бубо вози рикверц по 12 километри, Дедо Мраз им се дере на своите џуџиња и уште мноооогу други неочекувани работи!