Гостувањето на Сара Мејс и Викторија Лоба (Цела емисија)

Сара Мејс и Викторија Лоба беа гостинки во нашата најнова епизода. Лоба се проба како спикерка на хелиум, Сара се проба како актерка, а двете споделија многу интересни приватни работи во разговорите со Жаре. Скратената верзија од емисијата веќе е поставена на јутуб каналот, топло препорачуваме да ја погледнете и да уживате.