Марјан Ѓорѓиевски – Жени

Четврто видео од серијалот стенд ап за Monza energy drink кој #1на1 екипата го прави заедно со Марјан! Тема – жени, камерата – подготвена, Марјан – исто така, уживајте!

Клик тука за плејлистата со сите досегашни видеа