Обраќање до јавноста: Најгледано видео во Македонија е Аудио

Во најновото обраќање до јавноста, Жаре го претстави неговото сценарио за првиот македонски хорор кој би се викал „В подрум одам мајче“, а ја откри и најголемата светска мистерија, кој е креаторот на фустанот кој менува бои.