Одење по замрзнатото езеро Мичиген

На 30 метри од брегот на Милвоки, нерамнините што ги гледате не се песочни дини туку замрзнати бранови.

lLuFT93

Ваква е гледката на 240 метри од брегот на Чикаго.

2g0elHY

450 метри од брегот, местото каде Големата река се влева во езерото.

rzmyl6m

Крај на рутата, на 700 метри од брегот се наоѓа целосно замрзнат светилник.

O44jplK