Сликано во право време!

Сигурно барем еднаш во животот сте се потрудиле да направите супер интересна фотографија. Како и за се во животот се чини дека тајмингот е многу битна работа и за добра фотка. Ќе се согласите дека тајмингот за фотографиите кои следуваат бил идеално погоден (се надеваме дека не се фотошопирани 🙂

Пливач или вонземјанин?

01-1

Ја побарал за жена со прстен од месечината..

02

Меурот пука во вистинскиот момент

03

Нов тип на сладолед

04

Ќе ја фати ли пушката?

05

И светнаа очите на мачката

06