Oдлична емисија со Миа Костовa и Д-р Боби Лазаревски!

Во последната студиска емисија за оваа сезона имавме супер шоу со Миа Костова и Д-р Боби Лазаревски. Пред да се префрлиме на #1на1 специјал емисии се забавувавме играјќи “Безобразни карти”, кажувајќи ги петте работи што ги слуша секој музичар во Македонија, а секако имавме и монолог 😀