Одлична епизода со Гуру Харе и Игор Џамбазов!

Доколку мислевте дека првиот дел од гостувањето на Игор Џамбазов беше добар, тогаш вториот дел ќе ви биде нешто невидено. Гуру Харе му се придружи на маестро Игор, а тоа што следуваше не се опишува со зборови 😀

Погледнете како Игор крши шише од глава.

Дознајте што правеле Гуру Харе и Игор Џамбазов кај Ѓорѓе Иванов.