Одлично гостување на екипата од Фчерашни Новости!

Во најновата #1на1 епизода од осмата сезона на гости ни дојде екипата од „Фчерашни новости“. Со Дуци, Мартин, Петар и Јована имавме одлично шоу! Освен разговор и игри со “Фчерашните”, во епизодата имавме и нова рап битка, песна за изборите, а македонските политичари читаа твитови за нив. Погледнете ја целата епизода: