Оглас на денот

Секоја чест за пивото Текате од Ел Салвадор, секоја чест и за нивната агенција. Одлична амбиентална реклама во принт верзија. Се користат меурчиња на кои никој не може да им одолее, а да не ги дупне. Тие меурчиња треба да ја симболизираат пената на пивото. Рекламава не може да остане незабележана.

zzzzzzzzz