Оскаровецот Морган Фримен во македонски филм?

„Потоп 2017“ е новиот македонски филм во кој главната улога ја има поранешниот градоначалник на Скопје Коце Трајановски. Но, во филмот него го надсинхронизира Морган Фример. Еден на Еден стигна до ексклузивен тизер од овој филм.