Откриен нов незаконски имот на мега гига познат македонец!!!

Откривањето на валканиот долен веш на јавните личности не е ништо ново во Македонија. Еве кому во минатото му “откриле” интересна малверзација. Повеќе вакви “насловни” во следната Еден на Еден, оваа недела (09.02.) на тв Алфа во 20.30h
1618565_10202425632534915_1762011511_n