ОВА НЕ СЕ ПРОПУШТА: Џес Бејли во „Еден на Еден“

Недела, 18 и 50 часот на Канал 5. Во „Еден на Еден“ гостува една од најпопуларните и најозборувани личности во Македонија, американскиот амбасадор, Џес Бејли.

Амбасадорот за првпат зборува за својот приватен живот, а открива и што мисли тој за разните гласини околу него.

Што го натера Жаре да извади голем чадор од под неговото биро –  гледате во недела на „Канал 5“ во 18 и 50 часот.

Погледнете ја најавата:

 

Позади камерите амбасадорот Бејли оствари и „дипломатска“ средба со министерот за Надворешни работи на Република Македонија, господинот Никола Димитров кого ќе го видите во следното издание на „Еден на Еден“ на 26-ти ноември.