Раде Шербеџија за Анџелина Џоли и Бред Пит

Раде зборува за забавите со најголемите актерски ѕвезди и за тоа колку Анџелина Џоли ја сака нашата “Елено ќерко”! Од четвртата сезона на Еден на Еден…