Оваа сабота нова “бонус бест оф“ епизода со Весна и Игор!

Почнавме минатата недела со Ник Вујичиќ и Исидора Бјелица а оваа недела продолжуваме со нова “бонус бест оф” епизода. Оваа сабота во вообичаениот термин – сабота, 19:15 часот на Телма ќе можете да се опуштите со најдобрите моменти од епизодите со Весна Петрушевска и Игор Џамбазов.