Пајакот секогаш гледа од горе

Пајакот секогаш гледа од горе, порачаа „Фчерашни новости“, а за оние што не ја гледаа нивната вчерашна епизода, еве што ќе дознаете последни:

  • Како помина првиот ден на работа за човек со 10 години стаж?
  • Има ли корупција во Македонија?
  • Фчерашни во живо на прес-конференција во Владата

Во недела следува 25 епизода од третата сезона на пародичните вести. Екипата веќе ги подготвува следните прилози, но најавуваат и многу изненадувања на нивната „Фејсбук“ страница. Следете ги!