Ула vs. Тијана

Ни гостуваат Ула од Преспав, Тијана од Скопје и Тијана Дапчевиќ од Белград. Пеачка, виолончелист, глумица и неповторлива личност. Можеби е школувана за сериозна музика, но со нас беше сѐ, само не сериозна.