Патот на Цане до Брисел

Постои ли прифатлива формула за спорот со името?  Екипата на „Фчерашни новости“ по темелна анализа дојде до решението на проблемот. Во епизодата 19, која веќе е достапна на „Јутјуб“, последни дознајте и:

– Каква тајна се крие во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ?

– Патот на Цане до Брисел

– Зошто македонската јавност е против двојазичност?

– Кои се предностите на името ГорнаМакедонија?

Сѐ на сѐ, ве чекаат 30 минути на смеа со новата епизода на „Фчерашни новости“. Додека ја чекаме следната недела, следете ја екипата на Фејсбук и на Инстаграм.