Деоксирибонуклеинска киселина (ДНК) во 1на1!

Најдобрите рапери помеѓу ќелавите и најдобрите ќелави помеѓу рапери – ДНК ни доаѓаат на гости во #1на1!

Дуото Панчо и Андреј за прв пат се во нашето шоу. А првиот пат не се заборава, па токму затоа и ние ви ветуваме дека првото гостување на ДНК ќе биде незаборавно. Доказ за забавна емисија оваа сабота во 19:15 часот на Телма е и најавата:

 

Update: Целосната епизода можете да ја погледнете на следниот линк.