„Песна за сезона 8“ – Жаре feat. Игор Џамбазов, ДНК Тамара Тодевска…

Премиерата на осмата сезона помина одлично како и што очекувавме, а посебни пофалби добивме за песната за осмата сезона. Како и 99.99% од светските песни, така и оваа можете да ја преслушате на Јутјуб!

П.С. Се извинуваме ако песната ви се мота низ глава во следните неколку денови

Нашата анкета со познатите можете да ја погледнете на следниот линк.