Спасе со нова СМС порака до Жаре

Кој би рекол дека Спасе е човек што се држи до техникалии. И сам знае дека “Ќе може едно прашање” се смета за едно прашање 😀

Неговото последно јавување во #1на1 тука.

prasanjeto na spase