Пиво Фест 2016 од 13 до 17 јули

Како и минатата година, вклучени сме во тимот кој го работи најголемиот настан во Македонија, прилепскиот Пиво Фест. По тој повод, во Прилеп беше одржана прес конференција на која се раскажаа деталите за овогодинешниот фестивал кој ќе се одржи на средината на јуни. Водители како и минатата година, ќе бидат Жаре и Марјана Станојковска.

IMG_2766 IMG_2769 IMG_2776 IMG_2777 IMG_2780 IMG_2782 IMG_2785 IMG_2798 IMG_2803 IMG_2807 IMG_2814 IMG_2820