Почетокот наспроти крајот на декадата

Е па, од 2010 до 2019 поминаа 10 години, што значи дека е време да направиме една анализа на тоа како се сменија работите од почетокот до крајот на декадата!
На пример, Зоран Заев на крајот на декадата изгледа вака:

А на почетокот на декадата тој изгледаше вака:

Или на пример, Христијан Мицкоски на крајот на декадата изгледа вака:

А на почетокот на истата тој изгледаше вака:

Ајде за малку попозитивни вести! Да видиме како изгледаше најдобриот македонски рекет на почетокот на декадата!

Предраг Русевски – рекетиште!

А на крајот на декадата нашиот најдобар рекет изгледа вака!

Де бе Пеце, ептен си се сменил после пензионирање од тенисот…

Македонија има и старлети! (а богами и младзими). Ајде да видиме како изгледа најпознатата македонска старлета на крајот на оваа декада!

А еве ја најпознатата македонска старлета на почетокот на декадата!

Мацо ма, што ти е тајната за губење на килограмите?

Да се вратиме на спортот! На почетокот на оваа декада, владата ветуваше дека ќе се пласираме на СП во Фудбал!

А реалноста на крајот на декадата е:

Е добро де, Пандев игра во Џенова… што е фората?

Македонија е специјална земја. Поради тоа да видиме како изгледа СЈО на крајот на оваа декада:

A на почетокот на оваа декада тие изгледаа:

Се гледа дека се смениле од 2010 до сега, стресот си го прави своето…

А дали ве интересира како изгледаше најуспешниот македонски политичар пред 10 години, како изгледа сега, и како ќе изгледа за десет години? А дали ве интересира како изгледаше третата најсилна политичка партија на почетокот на декадата и сега? Ако одговоривте да – КЛИК ТУКА!