Најновите Јамб Коцки со Жарко Коцкица

Жарко Коцкица повторно во замена на Драган Вучиќ кој е на скијање на Копаоник.

Жарко подготвен за новото јавување на Спасе одреден период посетуваше психијатар.

Погледнете како помина најновото јавување на Спасе.