Почнаа рекламите за забрана на управување со возило под дејство на марихуана

Колорадо е една од двете држави во Америка каде марихуаната е целосно легална, па по тој повод почнаа да се случуваат многу сообраќајни несреќи од луѓе кои возат под дејство. За таа цел почнаа ТВ емитувања на реклами за да се укаже на овој проблем. И тие изгледаат баш кул!

)