Весна Петрушевска – следен гостин во Сезона 15

Една седмица по вториот дел со Владо Јаневски – продолжуваме без запирање! Следна гостинка во #Сезона15 ни е Весна Петрушевска. Нејзиното прво гостување ни донесе голем број на комплименти и пофалби, а веруваме дека сите фанови на #1на1 подеднакво ќе уживаат и во вториот дел од гостувањето на македонската актерска ѕвезда!

Недела, 18:30 на Канал 5!