Поглед во новата сезона на „Игра на тронови“

HBO издаде 14 минутно видео со сцени од 4тата сезона на најпопуларната серија во моментов „Игра на тронови“. Првата епизода од 4тата сезона ќе се емитува на 6ти април оваа година.